12
Jul

Cum aflam care e platforma electrica SANO ideala pentru situatia ta?

platfome electrice sano

Ai nevoie sa tranporti pe scari pe cineva drag sau vizitatori/clienti care folosesc scaune cu rotile? Avem 5 versiuni de elevatoare electrice mobile destinate persoanelor in incapacitate locomotorie si te vom ajuta sa intelegi fiecare model.

La inceput, poate parea dificil sa stii care e varianta ideala sau alegerea unui dispozitiv SANO dedicat persoanelor, iar modelul cu senile SANO PTR poate parea optiunea evidenta.

Trebuie sa iei in primul rand in considerare detaliile accesului in cladire si in casa scarii. Primul pas e sa masori ce inaltime si latime ai treptele exterioare. Masoara apoi inaltimea si latimea (intre perete si balustrada) treptelor din scara, apoi suprafata zonei de intoarcere intre etaje. Ne intereseaza mai ales zonele inguste, unde poate exista biciclete, ghivece de flori sau dulapuri. Ulterior masoara latimea tocului usii si ai toate datele de care ai nevoie.

Gama de elevatoare electrice cu senile, SANO PTR – vezi cand se potriveste

Daca spatiul este mai generos si ai loc suficient pentru intoarcere (minim 1.2 metri patrati) poti opta pentru varianta cu senile SANO PTR. Acesta e elevatorul electric cel mai usor de utilizat, intrucat actioneaza la o simpla apasare a butonului odata ce ai conectat scaunul cu rotile.

PTR afara

Elevatorul cu senile SANO PTR vine in variante de maxim 130 si 160 KG si se monteaza usor, in 10 minute e gata de utilizare. Vei avea nevoie de aproximativ 2 metri patrati pentru instalare, fiind ambalat intr-o cutie ceva mai voluminoasa. Dupa ce il instalezi, el functioneaza ca un lift mobil, fiind propulsat de un motor care actioneaza sistemul de senile. Tu trebuie doar sa te asiguri ca ai ales directia corecta si ca scaunul cu rotile e bine ancorat.

Gama de elevatoare electrice pasitoare SANO PT – intelege diferentele

Daca nu ai destul spatiu de intoarcere (poti avea 1.2 metri patrati dar sa nu fie dispusi proportional si atunci poate sa nu fie destul), trebuie sa optezi pentru gama SANO PT. Acestea sunt elevatoarele mobile SANO de tip elevator-pasitor, adica au un sistem care basculeaza de pe o treapta pe cealalta. Nu sunt mult mai greu de utilizat, dar necesita sa pastrezi un unghi de inclinare corect, pentru a fi cat mai usor de transportat. Sunt ideale si pentru scarile spiralate, unde variantele pe senile nu pot fi ghidate corect.

Din gama de elevatoare pasitoare SANO PT, modelul UNI e cel mai des vandut. El se preteaza la majoritatea scaunelor cu rotile (atentie, nu si la fotolii electrice!) putand fi configurat si pentru scaunele cu rotile destinate copiilor. Poate fi achizitionat pentru a acomoda in unitatea dvs. vizitatori care au propriul scaun cu rotile, dar lipseste accesul cu rampa sau lift. Deseori, acest model de elevator pasitor se achizitioneaza de catre utilizatori individuali care au scari spiralate sau prea inguste pentru varianta SANO PTR cu senile.

H1 009
H1 009

Modelul SANO PT-S vine cu scaun integrat, nedetasabil – asta il face ideal pentru clinici unde se efectueaza operatii. Pacientii care au dizabilitati locomotorii sau sunt temporar incapabili de miscare pot fi transportati usor la/de la etaje. Poate fi folosit oriunde, nu doar in clinici, dar sa iei in considerare ca nu acomodeaza si scaunele cu rotile, doar pe utilizatorii acestora.

PT-S afara

Elevatorul electric mobil SANO PT PLUS vine cu scaun propriu, detasabil, dar nu accepta conectarea altor modele de scaune. El se preteaza perfect unei clinici medicale unde pacientul este temporar invalid sau utilizatorilor casnici care nu dispun de un scaun cu rotile deja.

PLUS-12

Un model perfect pentru spatii inguste (ambulante, portbagaje cu dimensiuni mai reduse) este elevatorul electric SANO PT FOLD. Zona sezutului se poate plia la acest model, ocupand doar jumatate din spatiu versus celelalte modele SANO. Are aceeasi eficienta (maxim 130 sau 160 KG) ca si varianta PT-S, dar este semnificativ mai compact. Scaunul acestui elevator electric mobil nu este detasabil.

PT-S afara

Pentru sfaturi personalizate in alegerea celui mai bun elevator electric mobil SANO, foloseste formularul de contact. Te ajutam cu drag sa alegi modelul optim si iti recomandam accesoriile potrivite.

logo_tehnosano

Eurocom Invest SRL este importator oficial in Romania al elevatoarelor semiautomate Sano pentru marfa sau pentru transportul persoanelor cu dizabilitati.

Contact

© 2024 Tehnosano. Toate drepturile rezervate
Dark Mode