Cine sunt clientii nostri

SANO Transportgeraete GmbH este o companie de inginerie mecanica industriala, inovatoare si de succes, cu o traditie de peste 20 de ani. Sediul companiei se afla in Lichtenberg, in apropiere de Linz.

Afacerea familiei, apartinand lui Jochum si Elisabeth Bierma, a fost infiintata in anul 1989. Directorul principal al companiei este inginerul Manfred Winkler. In prezent, compania are un numar de 39 de angajati, printre care se numara 5 ucenici. De asemenea, SANO Transportgeraete GmbH ofera programe de ucenicie pentru tehnicieni mecanici si functionari in cadrul birourilor profesionale.

Compania este specializata in executarea de elevatoare electrice mobile. Atat tehnologiile pentru elevatoare patentate in numeroase randuri la nivel mondial, cat si elevatoarele mobile sunt perfectionate la sediul companiei. Produsele SANO sunt exportate in aproximativ 50 de tari, rata de export atingand pragul de 92%. Alaturi de filialele SANO din Germania si Regatul Unit si de o retea de furnizori extinsa, SANO Transportgeraete GmbH  asigura o retea de vanzare si servisare a produselor proprii globala.

Principalele obiective ale companiei constau in oferirea de produse inovatoare, respectiv deschiderea unor piete noi si extinderea teritoriilor de vanzare actuale. Produsele sunt concepute pentru a raspunde nevoilor clientilor. Solutiile mobile complete oferite consolideaza pozitia companiei SANO ca lider mondial al pietei productiei de elevatoare, aceasta lansand noi aplicatii in mod constant.

SANO Transportgeraete GmbH isi propune imbunatatirea mobilitatii persoanelor cu dizabilitati locomotorii si facilitarea transportului de marfa cu ajutorul a diverse tehnologii si solutii moderne. Gama de produse Liftkar dedicate imbunatatirii transportului de persoane si de marfa se bucura de o recunoastere la nivel mondial, compania indeplinind toate conditiile necesare unui succes de durata. Marca SANO are la baza tehnologiile pentru elevatoare integrate in echipamente de inalta calitate.