SANO si Eurocom Invest

Cine este SANO?

Sano Transportgeraete Austria este o companie de inginerie si productie inovativa, cu un istoric de 30 de ani pe piata dispozitivelor dedicate transportului asistat pe scari. Peste 50 de tari beneficiaza de lizele electrice dedicate persoanelor si marfurilor grele, create de Sano.

Fabrica Sano din Austria
Fabrica Sano din Austria

Eurocom Invest si SANO aduc elevatoarele electrice mobile si lifturi verticale de marfa in Romania

Prin Eurocom Invest, platformele mobile Sano destinate transportului pe scari sunt prezente pe piata din Romania de peste 10 ani. Colaboram excelent atat cu institutii de stat cat si cu companii private, din aproape toate domeniile care necesita dispozitivele noastre eficiente.

Ne asiguram intotdeauna ca aducem modelele de elevatoarele cele mai potrivite, astfel incat clientii nostri sa isi poata desfasura activitatea cat mai optim.

Sistemul eficient de comanda pentru elevatoare SANO

Am dezvoltat impreuna cu Sano Transportgeraete Austria, furnizorul nostru principal pentru tehnologie dedicata transportului pe scari, un sistem avantajos pentru identificarea nevoilor potentialilor clienti. Dupa analiza detaliata a situatiilor in care o companie interesata va utiliza elevatoarele Sano, configuram produsele in asa fel incat sa acopere toate aceste nevoi, odata ajuns la client.

Multe dintre dispozitivele Sano destinate marfurilor grele pot fi upgradate si ajustate tehnologic in timp, pentru a face fata noilor provocari. Astfel, vor deservi cazuri cat mai variate si situatii care initial nu au fost anticipate, asa cum patesc majoritatea clientilor nostri.

Sunt disponibile atat de multe configuratii, adaptate tuturor nevoilor, incat nu veti avea nevoie de nimic altceva pentru a va eficientiza activitatea de transport pe scari.

Elevator marfa Sano HD 330 KG + sistem rabatabil cu roti Dolly
Elevator marfa Sano HD 330 KG

Termenele de productie si livrare pentru elevatoarele SANO

Termenele de livrare pentru lizele electrice si elevatoarele de marfa sau persoane produse de Sano variaza intre 2 si 6 saptamani, in functie de numarul comenzilor in lucru.

Lucram intotdeauna alaturi de partenerii nostri pentru a ne asigura ca obtinem cei mai buni timpi de livrare posibili.

De ce aleg clientii din intreaga lume elevatoarele SANO

Atunci cand un client alege un elevator de marfa sau un elevator de persoane Sano, alege solutia premium. Componentele si asamblarile sunt de cea mai inalta calitate, iar dispozitivele sunt produse intr-o fabrica certificata ISO, dupa norme stricte.

Lizele electrice, lifturile de marfa si elevatoarele de persoane sunt 100% conforme cu standardele europene in vigoare. Produsele Sano Austria vin insotite de declaratie de conformitate europeana, in concordanta cu standardele care se aplica individual.

Lot de elevatoare Sano produs
Lot de elevatoare Sano produs la comanda, pregatit de expediere

Distributia si revanzarea elevatoarelor SANO

La Eurocom, suntem mereu deschisi unor noi oportunitati de colaborare si cautam dealeri noi. Companiile care doresc sa faca parte din familia de revanzatori pentru echipamentele profesionale Sano trebuie sa ne contacteze pentru un proces de cunoastere si preverificare, iar cantitatile necesare achizitiei la preturile de revanzare vor fi negociate individual.

Acceptam dealeri si revanzatori, dar colaboram si cu magazine tehnice care doresc sa expuna produsele in showroom. Conditiile de colaborare variaza de la caz la caz, dar nu ezitati sa ne contactati pentru a ajunge la o intelegere mutual benefica – ne plac colaborarile pe termen mediu si lung.

Garantiile si problemele tehnice vor fi in general rezolvate de noi, cu exceptia unor rare situatii cand va fi nevoie sa trimitem dispozitivul in fabrica pentru ajustari sau reparatii care necesita dubla-verificare. Clientii nostri beneficiaza de suport tehnic local, inclusiv documente de service traduse in limbile engleza si romana, suport telefonic si electronic pentru a rezolva situatiile mai simple – astfel vor putea evita costuri logistice inutile.

Garantia de calitate SANO, asumata de Eurocom Invest pentru platformele electrice de marfa si de persoane

Asa cum si-a obisnuit clientii din toata lumea, Sano produce dispozitive de calitate, adaptabile nevoilor si situatiilor extrem de variate.

Astfel, un client care vinde copiatoare poate avea nevoie sa transporte dispozitivele la si de la clientii sai. Dar nu este suficient sa le urce si coboare scarile folosind o platforma electrica, trebuie sa le puna si in autoutilitara. Sano a creat pentru acesti clienti dispozitive hibride, care pot muta marfa atat pe verticala, dar o pot transporta motorizat si pe scari.

Alti clienti, poate transporta de obicei bidoane de apa, dar ocazional muta si mobilier in cadrul companiei – pentru ei, Sano a creat un sistem de suport detasabil, care face platforma electrica multifunctionala.

Rata de defectiuni care pot necesita apelarea la garantie si servisare este de sub 0.5% pentru toate elevatoarele Sano. Sunt produse de calitate, fiabile si construite la standarde inalte. Multi dintre clientii nostri le folosesc zilnic sau de mai multe ori pe zi, fara nicio problema, de ani de zile.

Elevator marfa Sano SAL 140 KG, transport pe scari al anvelopelor
Elevator marfa Sano SAL 140