Elevatoare semiautomate SAL 110/140/170 KG

Oferta TehnoSano
Lista de preturi elevator
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati!
Luni-Vineri – 09.00 la 17.30
logo_liftkarsal
Lize electrice SANO SAL - Elevatoare electrice de marfa modulare si rapide, pentru sarcini de pana la 170 kg
Suna cunoscut urmatorul scenariu? Tu carand saci, lazi si cutii grele, una cate una pe scari… Sau masina de spalat, centrala termica, piese de mobilier ambalate compact dar deosebit de grele si alte asemenea. Dificil si neproductiv pe termen lung, stim cu totii. Acum poti transporta diverse sarcini integral cu ajutorul lizei electrice premium LIFTKAR SAL!
Le vei transporta mai rapid – fara a resimti dureri de spate ulterior. Elevatorul electric SAL e conceput atat de simplu incat trebuie doar sa inclini aparatul, mentinandu-i echilibrul si sa apesi butonul dedicat – vezi filmuletul de prezentare.

DESCRIERE – LIZELE ELECTRICE SANO SAL

LIFTKAR SAL este cea mai bine vanduta platforma electrica mobila de marfa din oferta noastra. Majoritatea clientilor care aleg SAL sunt business-uri in crestere, care au nevoie de transportul ocazional sau constant al marfurilor si obiectelor grele si voluminoase. Elevatorul mobil Sano SAL poate fi utilizat exact ca un carucior clasic cu actionare manuala, cu avantajul categoric ca sistemul electronic integrat de urcare/coborare asigura un transport facil al marfurilor grele.

La transportul acestor sarcini pe scari, liza electrica LIFTKAR SAL asigura eficienta si precizie fata de lizele manuale care se bazeaza exclusiv pe forta utilizatorului. Un alt avantaj major este ca spatele operatorului este protejat, iar riscul de accidente este minim intrucat aparatul preia o parte importanta din efort.

LIZE ELECTRICE SANO SAL – DIVERSITATE SI SCALABILITATE

Elevatoarele electrice mobile SANO SAL sunt disponibile in patru versiuni diferite, putand fi utilizate in toate domeniile unde trebuie transportata marfa grea pe scari. Pot fi utilizate si in scoli, spitale, bucatarii comerciale, cladiri de birouri etc. Scalabilitatea ridicata permite configurarea lizelor electrice SAL pentru a raspunde tuturor cerintelor si situatiilor mai putin comune.

Puterea de care ai nevoie

Motorul este disponibil in 3 dimensiuni diferite ce asigura o performanta optima. Astfel, in functie de greutatea sarcinii transportate, poti alege dupa cum urmeaza:

LIZE ELECTRICE SANO SAL - AVANTAJELE

Control ferm asupra bunurilor. Protectie maxima a spatelui. Iata secretul!

LIFTKAR SAL – Fold & Fold-L

Masini de netezit cu abrazivi, tuburi de oxigen inalte sau gramezi de scaune voluminoase… Modelele Fold si Fold-L asigura echilibrul sarcinilor in permanenta. Astfel, poti transporta cele mai neobisnuite tipuri de sarcini in siguranta, pastrand o pozitie dreapta a spatelui si fara a-l solicita excesiv.


Elevatorul LIFTKAR SAL Fold este o solutie ideala pentru transportarea electrocasnicelor de dimensiuni mari pe scari. Mecanismul de pliere patentat permite pozitionarea ideala a manerelor fata de sarcina transportata.

Modelul Fold-L pastreaza acest echilibru, chiar si in cazul sarcinilor mai usoare.  Designul inovator, tehnologia patentata, materialele de buna calitate folosite si calitatea manufacturii permit sustinerea unor greutati foarte mari in ciuda greutatii reduse a elevatorului LIFTKAR SAL. Siguranta maxima este asigurata de un sistem de protectie la suprasarcina electronic, ce controleaza greutatea sarcinii transportate.

LIFTKAR SAL – Uni & Ergo

Modelul Uni pastreaza numeroase caracteristici ale caruciorului cu actionare manuala si este conceput pentru transportul canistrelor cu apa, al lazilor cu bautura, al articolelor de papetarie. Modelul Ergo permite mentinerea unei pozitii drepte in timpul transportului pe scari, precum si un control maxim asupra bunurilor transportate. Este ideal pentru transportul butoaielor cu bere, al anvelopelor etc.


Un elevator electric usor

Asemenea celorlalte modele din gama de elevatoare SAL, modele Uni si Ergo se remarca printr-un design usor, cantarind 20 kg si 16 kg cu, respectiv fara bateriile cu schimbare rapida. Astfel, cele doua elevatoare permit un transport facil si rapid. Mai mult, elevatorul LIFTKAR SAL poate fi utilizat si in spatii exterioare, asigurand un transport lin, in special pe suprafete denivelate. Elevatorul poate fi dotat cu diferite tipuri de anvelope, in functie de conditiile de operare.

VARIETATE DE SUPORTI METALICI DE SUSTINERE

Standard, liza electrica SAL nu este echipata cu placa suport (blacheu), ci cu un cadru rabatabil pentru acesta. Placile sunt disponibile in diferite forme, acoperind diferite nevoi de transport. Astfel, poti alege forma corespunzatoare cerintelor tale de transport. Unele placi suport se potrivesc pentru incarcaturi late, altele acomodeaza marfuri inalte dar mai inguste. Avem desigur si placi universale, vei regasi in lista de preturi toate modelele.

CUI RECOMANDAM LIZA ELECTRICA DE MARFA SANO SAL?
  • Firmelor de curierat / transport / mutari
  • Asociatiilor de locatari care nu dispun de lift interior
  • Producatorilor si revanzatorilor de electrocasnice mari / butelii / tuburi metalice / centrale termice / boilere (alegand accesoriul Sistem ridicare (cod 930173) care se monteaza pe structura elevatorului Sano SAL, puteti urca si cobori marfa grea din bena mult mai usor – regasiti accesoriul in lista de preturi si filmul de prezentare din aceasta pagina)
  • Firmelor de distributie, inclusiv HORECA
  • Institutiilor care isi desfasoara activitatile in cladiri fara lift
  • Producatorilor / transportatorilor de mobilier
  • Tipografiilor si copy-center-urilor care isi desfasoara activitatea pe mai mult de un nivel
  • Constructorilor / mesterilor / profesionistilor in amenajari care trebuie sa urce materialele grele la etajele superioare ale cladirii
SAL 110 SAL 140 SAL 170
ERGO030 705030 704030 722
ERGO cu manere de tip pistol 030 720 030 719 030 725
FOLD030 708030 707030 723
FOLD-L 030 717 030 716 030 724
UNI030 702030 701030 721
UNI cu manere de tip pistol 030 728 030 727 030 729
Sarcina maxima 110 kg 140 kg 170 kg
Greutate (baterii cu schimbare rapida incluse)20 kg20 kg20 kg
Greutate (baterii cu schimbare rapida neincluse) 16 kg 16 kg 16 kg
Viteza de urcare aprox. 48 trepte/min aprox. 35 trepte/min aprox. 29 trepte/min
Inaltime maxima a treptelor 210 mm 210 mm 210 mm
Oferta TehnoSano
Lista de preturi elevator
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati!
Luni-Vineri – 09.00 la 17.30

Ai o intrebare?

Trimite-ne un mesaj si te contactam in cel mai scurt timp. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați!
Luni-Vineri – 09.00 la 17.30
Trimite-ne un mesaj
logo_tehnosano

Eurocom Invest SRL este importator oficial in Romania al elevatoarelor semiautomate Sano pentru marfa sau pentru transportul persoanelor cu dizabilitati.

Contact

© 2024 Tehnosano. Toate drepturile rezervate
Dark Mode