Elevator PT Universal

Oferta TehnoSano
Lista de preturi elevator
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati!
Luni-Vineri – 09.00 la 17.30

O soluție profesională

LIFTKAR PT Uni 130/160

Destinat persoanelor aflate in scaun cu rotile, elevatorul Sano PT Uni permite ridicarea si coborarea pe scari, inclusiv scari spiralate – atunci cand nu dispuneti de rampa sau lift. Urca scaunul sau fotoliul pe platforma si securizeaza pozitia acestuia cu ajutorul clemelor de fixare. Aplica franele fotoliului rulant si poti porni! Echipamentul poate fi pliat in mod compact pentru o depozitare usoara si rapida. Asadar, este ideal inclusiv pentru transportul de persoane profesional.

Este o noua sansa pentru cei care se deplasau foarte rar – elevatorul poate fi utilizat si pentru scurte plimbari, data fiind buna functionare pe orizontala. Clinicile, spitalele si persoanele care locuiesc la bloc au acum o solutie perfecta.

DATE TEHNICE
  • Sarcina maxima: 130/160 kg
  • Greutate totala: 27,5 kg (fotoliu rulant neinclus)
  • Inaltime totala: 1130 mm
  • Latime totala: 760 mm (cu platforma coborata)/395 mm (cu platforma ridicata)
  • Inaltime maxima a treptelor: 205-230 mm
  • Durata de viata a bateriei: 300-500 trepte (standard), in functie de greutatea pasagerului si directia deplasarii. In cazul utilizarii frecvente, se recomanda echiparea elevatorului cu acumulator cu schimbare rapida. Incarcator special conceput pentru utilizarea in timpul tranzitului disponibil ca accesoriu.
Oferta TehnoSano
Oferta TehnoSano
Lista de preturi elevator

Ai o intrebare?

Trimite-ne un mesaj si te contactam in cel mai scurt timp. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați!
Luni-Vineri – 09.00 la 17.30
Trimite-ne un mesaj
logo_tehnosano

Eurocom Invest SRL este importator oficial in Romania al elevatoarelor semiautomate Sano pentru marfa sau pentru transportul persoanelor cu dizabilitati.

Contact

© 2024 Tehnosano. Toate drepturile rezervate
Dark Mode