29
Jun

Cu o gama larga de dispozitive disponibile, SANO produce elevatoare dedicate transportului marfii pe scari care se potrivesc in majoritatea domeniilor. Acolo unde exista un produs greu sau voluminos care trebuie dus pe scari, exista si o liza SANO care te va ajuta sa il duci pe scari. Am alcatuit acest ghid pentru a te ajuta sa alegi modelul ideal, in functie de marfa pe care o manipulezi – inclusiv situatiile speciale.

Modularitatea elevatoarelor de marfa SANO

Ce tip de marfa transporti cel mai des? Asta e prima intrebare pe care o adresam potentialor clienti, inainte de a vedea care elevator se potriveste cel mai bine. Daca uzual vei avea de dus pe scari frigidere, role de mocheta sau aparate de vending, trebuie sa te orientezi catre un dispozitiv cu maner rabatabil, pentru a putea varia centrul de greutate in functie de inaltimea marfii. Daca duci mai des bunuri grele, cu dimensiuni asemenatoare intre ele si inaltime redusa, poti alege si dispozitivele cu maner fix.

Gamele SANO HD si SANO SAL au o multitudine de sasiuri disponibile, permitand chiar si sisteme de roti rabatabile care ajuta la deplasarile pe orizontale. Concret, dupa ce duci marfa grea pe scari, mai ai nevoie sa te deplasezi cu ea pana in capatul cladirii/curtii? Daca da, atunci instalezi de la inceput si sistemul de roti Dolly, ca sa duci usor marfa si in plan drept.

Alte configurari optionale pot include bara centrala transversala (pentru bunuri cu forma iregulata), sisteme pentru bidoane de apa, suporti de cauciucuri auto sau pentru tamplarie si usi. SANO produce chiar si un sistem de sustinere dedicat scaunelor – gata, de acum nu mai cari in brate scaunele la etaj.

Gama de placi de sustinere este de asemenea variata si adaptata tuturor nevoilor. Pot fi si interschimbate intre ele – daca azi ai de dus cutii grele si maine butoaie de bere, se poate si dureaza 3 minute sa inlocuiesti placa cu una adecvata.

Modele de lize electrice disponibile si cifrele din spatele lor

Atunci cand navighezi printre modelele de elevatoare mobile de marfa SANO, vei observa ca majoritatea au si numere. De exemplu, gama SANO SAL are in completare “110/140/170 KG”. Asta inseamna ca poti configura un elevator electric mobil SAL care sa duca maxim 110, 140 sau 170 de kilograme, in functie de nevoile tale. Alegerea capacitatii maxime trebuie facuta de la inceput, fiind una dintre valorile care nu pot fi modificate ulterior.

Iti oferim de la inceput consultanta pentru a face alegerea corecta. Primul pas e sa utilizezi Configuratorul; l-am creat special pentru tine si pentru ca in cateva secunde poti stii in mare care gama de lize electrice SANO e potrivita. Dupa ce parcurgi pasii rapizi, da-ne detaliile necesare – ce duci de obicei, ce greutate e cea mai uzuala si unde ai nevoie sa utilizezi elevatorul de marfa.

Costurile unui elevator mobil de marfa SANO si diferentele intre modele

Daca ai consultat listele de preturi disponibile in pagina fiecarui tip de liza electrica, sigur te-ai intrebat de ce exista diferente. Anumite game se adreseaza unor utilizatori mai pretentiosi – de exemplu gamele SANO HD si SANO SAL au segmente tinta, care au nevoie de configuratii precise si adaptate anumitor nevoi. Gama SANO MTK se adreseaza unor situatii mai simple, in care tipul de bunuri nu variaza, iar personalul este uneori in schimbare. Optionalele care pot fi instalate pe aceste game de lize variaza si ele, unele avand o lista mult mai restransa.

Asa ca atunci cand alegi o gama de elevatoare anume, ea vine cu un numar mai larg sau mai restrans de variante, configuratii si echipamente optionale.

Poti transporta pe scari si alte tipuri de marfa, cu noua ta liza electrica SANO

Daca de exemplu duci de obicei doar copiatoare, iti vom recomanda de la inceput un SANO HD 220 sau 330, cu brat superior rabatabil pentru a acoperi toate tipurile de dispozitive pe care le vei avea de transportat pe scari. Dar asta nu inseamna ca vei putea duce doar copiatoare, desigur. Vor aparea situatii, poate vei vrea sa transporti un dulap metalic, o masina de spalat sau chiar placi ceramice. Se poate! Elevatorul tau electric SANO nu trebuie reconfigurat, in cele mai multe cazuri fiind deja adaptat. Daca totusi situatia o cere, avem o gama larga de placi si optionale care pot fi atasate ulterior. Asa ca poti sta linistit, ai un dispozitiv modular, care te va asista la transportul pe scari al multor tipuri de marfa grea.

Daca reprezinti un depozit cu diverse tipuri de marfa sau un transportator care presteaza servicii de mutari, avem si aici solutii excelente. Avem deja astfel de clienti, alaturi de care am identificat configuratiile ideale pentru tipurile variate de marfa grea. Trebuie doar sa stabilim bugetul pe care il poti aloca si iti vom recomanda modelul potrivit de liza electrica si configuratia optima.

Garantia calitatii, atunci cand alegi un elevator electric SANO pentru marfa

Elevatoarele mobile de marfa SANO sunt dispozitive create de ingineri cu experienta, iar produsele au fost testate de-a lungul anilor pe foarte multe tipuri de marfa. De-a lungul anilor, unele variante au fost updatate si reconfigurate, pentru a acoperi liste de necesati cat mai clare.

SANO produce lize electrice de calitate, rezistente in timp si echipate cu acumulatori fiabili. Prezenta in peste 50 de tari cu elevatoarele sale dedicate transportului de marfa grea pe scari, SANO reprezinta standardul de calitate in piata.

Ai o intrebare? Foloseste formularul de contact pentru a lua legatura cu noi.

logo_tehnosano

Eurocom Invest SRL este importator oficial in Romania al elevatoarelor semiautomate Sano pentru marfa sau pentru transportul persoanelor cu dizabilitati.

Contact

© 2024 Tehnosano. Toate drepturile rezervate
Dark Mode