Sano Austria si Eurocom Invest

Eurocom Invest SRL este importator oficial in Romania al lizelor electrice SANO pentru marfa si elevatoarelor semiautomate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati.

SANO Transportgeraete GmbH este o companie inovatoare de inginerie mecanica industriala, certificata ISO. Are o traditie de peste 20 de ani in domeniu, iar sediul se afla in apropiere de Linz, Austria.

Compania este specializata in productia de elevatoare electrice mobile. Cercetarea, dezvoltarea si manufactura acestor elevatoare mobile (patentate la nivel global) sunt perfectionate la sediul companiei. Produsele SANO sunt exportate in aproximativ 50 de tari, rata de export atingand pragul de 92%. Alaturi de filialele SANO din Germania si Regatul Unit si de o retea de furnizori extinsa, SANO Transportgeraete GmbH  asigura o retea de vanzare si servisare a produselor proprii globala.

Principalele obiective ale companiei consta in oferirea de produse inovatoare, respectiv deschiderea unor piete noi si extinderea teritoriilor de vanzare actuale. Produsele sunt concepute pentru a raspunde nevoilor exigente ale clientilor. Solutiile mobile complete oferite consolideaza pozitia companiei SANO ca lider mondial al pietei productiei de elevatoare, aceasta lansand noi aplicatii in mod constant.

SANO Transportgeraete GmbH isi propune imbunatatirea mobilitatii persoanelor cu dizabilitati locomotorii si facilitarea transportului de marfa cu ajutorul a diverse tehnologii si solutii moderne. Gama de produse Liftkar dedicate imbunatatirii transportului de persoane si de marfa se bucura de o recunoastere la nivel mondial, compania indeplinind toate conditiile necesare unui succes de durata. Marca SANO are la baza tehnologiile pentru elevatoare integrate in echipamente de inalta calitate.