PT Uni

LIFTKAR PT Uni 130/160: o solutie profesionala

Destinat persoanelor aflate in scaun cu rotile, elevatorul Sano PT Uni permite ridicarea si coborarea pe scari, inclusiv scari spiralate – atunci cand nu dispuneti de rampa sau lift. Urca scaunul sau fotoliul pe platforma si securizeaza pozitia  acestuia cu ajutorul clemelor de fixare. Aplica franele fotoliului rulant si poti porni! Echipamentul poate fi pliat in mod compact pentru o depozitare usoara si rapida. Asadar, este ideal inclusiv pentru transportul de persoane profesional.

Este o noua sansa pentru cei care se deplasau foarte rar – elevatorul poate fi utilizat si pentru scurte plimbari, data fiind buna functionare pe orizontala. Clinicile, spitalele si persoanele care locuiesc la bloc au acum o solutie perfecta.

DATE TEHNICE

Sarcina maxima: 130/160 kg

Greutate totala: 27,5 kg (fotoliu rulant neinclus)

Inaltime totala: 1130 mm

Latime totala: 760 mm (cu platforma coborata)/395 mm (cu platforma ridicata)

Inaltime maxima a treptelor: 205-230 mm

Durata de viata a bateriei: 300-500 trepte (standard), in functie de greutatea pasagerului si directia deplasarii. In cazul utilizarii frecvente, se recomanda echiparea elevatorului cu acumulator cu schimbare rapida. Incarcator special conceput pentru utilizarea in timpul tranzitului disponibil ca accesoriu.

Elevatorul de persoane Sano PT Uni - O noua sansa